Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Kaziukow Bartoszewicz Jerzy Jaworski endriu tracz Alina Nowak Asia Nowakowska Amanda Buć (7829 niezalogowanych)
1 Post
lucek kowal
(malusi1009)
Wiking
Witam! Lecąc ostatnio wizzairem mialem dość niespokojnego sąsiada za moimi plecami. Nie dość ze byl pijany ,wydzieral sie na cały samolot, cały czas szturchal mnie kolanami po plecach a gdy zwróciłem mu uwagę to stwidzil ze juz sie cytuję/ znorzylem ale i tak sie ubieram w tanim sklepie bo mam takie same buty jak On. Jak to przeczytałeś drogi rodaku z samolotu to gratulacje dla Ciebie i twoich rodziców za dobre wychowanie błazna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Imperator1988 napisał:
Gdy sie czyta coniektore komentarze to wyglada to jakby czytac proletariusza ktory wlasnie wymienil "gumofilce" na garnitur i "lakierki" oraz bardzo obawia sie czy ktos nierozpozna ze nieodzawsze nalezal do innej klasy niz robotnicza. Z tego tez powodu jak ktos pisal na promie "sie chowa" a w samolocie jest "zdegustowany" bo boi sie zasmiac z tego co sie dzieje.

Normalnie gdy czlowiek jest pewien swojej klasy spoleczniej to nie musi udawac iz nieposiada poczucia humoru. Poprostu korzysta z okazji by sie posmiac a zaprawde powiadam wam trudno o cos bardziej smiesznego niz wstawiony proletariusz. W samolocie do Polski to tak na dobra sprawie niespotkalem sie z tak bardzo wstawionymi (spotkalem sie jedynie z niezwykle wstawionymi norskami w drodze na Cypr, lecz norski nawet pijane sa malo smieszne i daleko im do poziomu rozrywki jaki dostarcza pijany polski proletariusz).

Lecz co do promu to z Malmö lub Ystad (Polferries czesto zmienia porty) rzeczywiscie plynie wiele proletariuszy i potrafia byc naprawde smieszni. Najsmieszniejsze co zdarzylo mnie sie slyszec juz dawno temu (ostatnio podrozuje sobie z Nynäshamn do Gdanska) mianowicie siedzi sobie dwoch kolesi i wala trunek nagle jeden zaczyna do drugiego cos w stylu "ty ale kurwa mowie ci jak kiedys walilem ruda, paaa nie ma tu jakiej" na co ten drugi troche bardziej zalany wstaje i krzyczy: "Ja chce jebac blondynke, bede jebal blondynke !!!" po czym nablizsza okolica wyludnia sie calkowicie z blondynek oraz innych kobiet o jasniejszych wlosach normalnie smialem sie jakbym ogladal przezabawna komedie

A mowiac cos o promie z Nynäshamn do Gdanska to na Baltivi zawsze sa bardzo kulturalni kierowcy TIRow ktorzy gdy tylko dostana sie na poklad degustuja piwo (prom nastepnego dnia doplywa dopiero o 13:30) i opowiadaja naprawde ciekawe i do tego smieszne historie o zdarzeniach jakie to przytrafiaja sie najrozniejszym kierowca TIRa. Mozna sobie usiac z piwem i posluchac o naprawde zabawnych zdarzeniach. Gdyby ktos z nich przypadkiem kiedys czytal to forum to pozdro dla kierowcow TIRa plywajacych na Baltivi

Innych tras do Polski nietestowalem poza przejechaniem przez Danie i Niemcy lecz tam to tylko wlasnym samochodem a promem to takim ktory dlugo nie plynie wtedy.

zapamietaj raz na jutro zydu oblesny
w polszczyznie
uzywa sie zwrotu " cham" a nie proletariusz
ostatecznie gdy jest ich kilku to " holota"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Alez oblesny komunisto bezpanstwowcu, ja nie przemawiam o chlopach/rolnikach (kiedys slowo cham bylo z nimi powiazane) lecz o niewyspecjalizowanych robotnikach, nie oceniam rowniez w sposob subiektywny ich kultury osobistej oraz zachowania. Dlatego tez pisze o ich przynaleznosci do klasy robotniczej tudziez okreslajac ich mianem proletariuszy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Imperator1988 napisał:
Gdy sie czyta coniektore komentarze to wyglada to jakby czytac proletariusza ktory wlasnie wymienil "gumofilce" na garnitur i "lakierki" oraz bardzo obawia sie czy ktos nierozpozna ze nieodzawsze nalezal do innej klasy niz robotnicza. Z tego tez powodu jak ktos pisal na promie "sie chowa" a w samolocie jest "zdegustowany" bo boi sie zasmiac z tego co sie dzieje.

Normalnie gdy czlowiek jest pewien swojej klasy spoleczniej to nie musi udawac iz nieposiada poczucia humoru. Poprostu korzysta z okazji by sie posmiac a zaprawde powiadam wam trudno o cos bardziej smiesznego niz wstawiony proletariusz. W samolocie do Polski to tak na dobra sprawie niespotkalem sie z tak bardzo wstawionymi (spotkalem sie jedynie z niezwykle wstawionymi norskami w drodze na Cypr, lecz norski nawet pijane sa malo smieszne i daleko im do poziomu rozrywki jaki dostarcza pijany polski proletariusz).

Lecz co do promu to z Malmö lub Ystad (Polferries czesto zmienia porty) rzeczywiscie plynie wiele proletariuszy i potrafia byc naprawde smieszni. Najsmieszniejsze co zdarzylo mnie sie slyszec juz dawno temu (ostatnio podrozuje sobie z Nynäshamn do Gdanska) mianowicie siedzi sobie dwoch kolesi i wala trunek nagle jeden zaczyna do drugiego cos w stylu "ty ale kurwa mowie ci jak kiedys walilem ruda, paaa nie ma tu jakiej" na co ten drugi troche bardziej zalany wstaje i krzyczy: "Ja chce jebac blondynke, bede jebal blondynke !!!" po czym nablizsza okolica wyludnia sie calkowicie z blondynek oraz innych kobiet o jasniejszych wlosach normalnie smialem sie jakbym ogladal przezabawna komedie

I co w tym śmiesznego? uważaj żeby kiedys w samolocie nikt nie chciał wyjebać jakiegoś rudego polsko-norskiego cwaniaczka. nayebany wsiok drze morde do kobiet w samolocie hahahaa żałosne jak dla mnie!! to jest bydło (czy to norek czy polak) pozbawione jakiejkolwiek kultury osobistej a poczucie humoru nic nie ma z tym wspólnegoo

p.s. zdarzyło mi sie lecieć nieraz pod wpływem alkoholu ale podstawa to umieć sie zachować i nie drzeć mordy, siadać na dupie zapinać pas i sie nie wyróżniać od reszty człowieczeństwa!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Jakbys czytal uwaznie to bylo na promie z Malmö do Swinoujscia a nie w samolocie. A czlowiek ktory to krzyczal byl wrecz jak ucielesnienie "proletariusza". Wiec cala sprawa byla niezwykle smieszna i nie krzyczal on chyba tego do nikogo bo byl w takim stanie upojenia alkoholowego iz nie odroznilby biedronia od blondynki I smieszna tez byla reakcja ludzi normalnie jakby serio zaraz mial "chedozyc" niczym w powiesci o wiedzminie, podczas gdy blizej mu bylo do puszczenia pawia na siebie

Dziwi mnie iz ludzie sie smieja ogladajac takie sceny w komediach a na zywo niektorzy udaja bardzo powaznego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
FRYDERYK CABALA
(fredicab)
Wiking
TO JEST PRZYKRE ALE PRAWDZIWE.NIE KTÓRYM POLAKOM PRZED WEJSCIEM NA POKŁAD SAMOLOTU POWINNO SIE ZAKŁADAĆ KAGANIEC JAK PSU.DO TEGO Z PICIEM TO JUZ PRZESADA.TAKICH KOLESI NIE POWINNO SIE PUSZCZAĆ PO TAKIM INCYDENCIE NA POKŁAD SAMOLOTU.ALE JESI CHODZI O TE PRZEKLĘTE TANIE LINIE LOTNICZE WIZZAIR FIRMA TA TEZ PRZESADZA Z TYMI CHOLERNYMI TORBAMI DWOJAKIEGO RODZAJU.TO CHORA LINIA TEGO NIE MA W INNYCH PRZEWOŹNIKACH.NIE DZIWIĘ SIĘ,ŻE TAKIE SĄ PROBLEMY Z PASAŻERAMI ALE TO ONI ZAMIESZANIE ZROBILI.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
a norwego kurs dobrych manie rz czytaniem
wsiadaj takie gowniary z nork pass i rozpycha sie przed dziecmi
siada gdzie sie jej podoba i nie pomagaja tlumaczenia ze miejsca sa zarezerwowane
dopiero obsluga sila mysiala delikwentki przeniesc na inne miejsca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
viking xxxxxxxxxxxx
(viking2008)
Wiking
a do tego obchleja się i lataja co 5 min do kibelka tworzac korek.I te pasy.Pisze jak byk ze pasy maja byc zamknięte ...ale co tam dla patola ze wsi.Wstaje i zaczyna wyciagac bagaz bo juz chce byc pierwszy do wyjscia a potem jeden z drugim kwitnie pod tasmą czekając na bagaz ogólny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Tadeusz P
(TadeuszPodlipski)
Wiking
Mi się wydaje że to co jest opisane to trochę ktoś przesadza był okres że latałem liniami WIZZAIR do Norwegii i do Polski i nie spotkałem się nigdy z takimi sytuacjami na lotnisku i w samolocie zawsze Polacy zachowywali się OK
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok